همه روزه در جامعه ما پدیده های تازه و البته متفاوتی ظهور می کنند که گاهی ممکن است مورد استقبال عموم جامعه قرار گیرند گاهی هم نه. اما وقتی به حوزه فناوری پا می گذاریم می بینیم که اکثر پدیده های نو ظهور در این زمینه، علاقمندان زیادی دارند و گاهی هم ممکن است به یک "تب" در جامعه مبدل شوند. یکی از همین تب ها که در روزهای اخیر با آن مواجه هستیم تب هک کردن تلگرام یا بالاتر از آن هک کردن کل گوشی شخص یا اشخاص دیگر است. با کافه دوستی همراه باشید همراه باشید...

 

 

در ادامه با کافه دوستی همراه باشید.

طبق  بررسی وبسایت های تخصصی در زمینه موبایل، بر این باور شدیم که بعد از تب نرم افزار محبوب تلگرام اینبار " تب" هک کردن تلگرام در حال همه گیر شدن می باشد که البته امید داریم که این پدیده به تب همه گیر در جامعه مان تبدیل نگردد.

 

قبل از هر چیز یک توضیح در مورد برنامه تلگرام: این اصطلاح که در مورد تلگرام به "هک" معروف شده در واقع یک فریب و سوء استفاده از عدم آگاهی بعضی از افراد برای ورود به حساب کاربریشان است و هیچ ربطی به هک و هک کردن و نوشتن کدهای پیچیده و داشتن مهارت های بسیار در این زمینه ندارد. بر طبق گفته سایت تلگرام، برای هر شخصی که بتواند کد این نرم افزار قدرتمند را بشکند و وارد سرورهای عظیم و امنیتی این شرکت شوند مبلغ 200000 دلار به عنوان جایزه تعیین شده که از آگوست 2013 (مرداد 1392) که اولین نسخه تلگرامراهی مارکت شد تا به امروز، هیچ هکر واقعی نتوانسته این جایزه را بدست بیاورد. روش کار هم به این صورت است که شخصی به نام "پل" با شماره تلگرام +79112317383 به شخصی به نام "نیک" با شماره تلگرام +79218944725 هر روز یک پیغام حاوی یک آدرس ایمیل محرمانه میفرستد. تنها کاری که هکر برای دریافت مبلغ جایزه باید انجام دهد این است که به آن آدرس یک ایمیل ارسال کند.

 

در این مطلب ما می خواهیم در مورد "هک کردن" و نه هک شدن با شما سخن بگوییم. هک کردنی که گاه ممکن است با زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی و انسانی همراه باشد. متاسفانه این روزها شاهد وبسایت هایی هستیم که با بهانه های متفاوت مثل نگهداری از سالمندان یا مراقبت از فرزندان، اقدام به تبلیغ فراوان و فروش نرم افزارهای هک تلگرام و در برخی موارد نرم افزارهای ردیاب یا Setting می نمایند و از آن تاسف بار تر اینکه اتفاقاً بازار بسیار گرم و پر رونقی هم دارند و برخی از هم میهنان عزیزمان هم، به سویشان دست لبیک دراز کرده و به این کلاهبرداری ها میدان رشد و شکل گیری می دهند.

 

کافه دوستی ضمن ردّ کارآیی تمامی این نرم افزارها و صحّه بر فریب بودنشان نکاتی را تنها محض یادآوری خدمت شما عزیزان عرض می نماید:

  1. نرم افزارهایی که در این زمینه ارایه می شود به سه صورت می باشد:
  • اول نرم افزارهای با دسترسی مستقیم هستند که باید گوشی قربانی در اختیار شخص باشد تا بتواند این نرم افزار را بر روی آن نصب کند. به این نوع نرم افزارها کیلاگر Keylogger می گویند که بصورت گسترده و بطور رایگان در اینترنت موجود است. کی لاگر به نرم‌افزارهایی گفته می‌شود که کلیدهای فشرده ‌شده بر روی صفحه کلید را ذخیره می‌کنند، به صورتی که می‌توان از آن، اطلاعات تایپ شده? کاربران از قبیل رمزهای عبور آن‌ها را سرقت کرد. که البته این اطلاعات به اضافه اطلاعات شخصی شما که یک نسخه از این نرم افزار را روی گوشی خود نصب کرده اید، علاوه بر اینکه به دست شما می رسد به دست فروشنده نرم افزار هم خواهد رسید.

 

  • دسته دوم نرم افزارهایی هستند که به ادعای فروشندگانشان احتیاجی به دسترسی به گوشی طرف مقابل نیست و با باز کردن پورت 1448 و از کار انداختن فایروال و آنتی ویروس و فشردن کلید Let"s Go قادر است وارد اکانت تلگرام شخص قربانی شود که همینجا این هشدار را می دهیم که با انجام این اعمال شما در واقع خود یه یک قربانی تبدیل می شوید و تمام اطلاعات کامپیوتر شخصیتان در اختیار فروشنده قرار می گیرد و در عمل هیچ تلگرامی هک نمی شود که اگر چنین بود خود فروشنده جایزه 000‚200 دلاری را از آن خود کرده بود.

 

  • دسته سوم هم  نرم افزارهای ردیاب هستند که آنها هم باید بر روی گوشی قربانی نصب شود تا محل قرار گیری قربانی را نمایش دهد. اما با این اشکال که محدوده حداقل 500 متری را به شما نمایش می دهد. در واقع موقعیت BTS یا همان آنتن اوپراتوری که در آن محل قرار دارد را نشان می دهد.

 

با این وجود حتماً شما هم به این نتیجه رسیده اید که اینها تنها بازارهای مکاره ایست که یک عده سودجو برای خالی کردن جیبتان گشوده اند و در عمل تنها شمایید که از خرید این نرم افزارها هک متضرر می شوید.

 

  1. وجود این نوع برنامه ها مخصوصا برنامه هک تلگرام و خبر اینکه می توان شخص دیگری را "کنترل" کرد بدون آنکه خودش خبردار شود، برای جامعه و از آن مهمتر برای استحکام بنیان خانواده بسیار مضر است و چه بسا حسّ بی اعتمادی جایگزین اعتماد به عزیزانمان می شود و دردناک تر اینکه برخی از ما متاسفانه به این گونه نابهنجاری ها در جامعه دامن می زنیم و با خرید این برنامه ها، که تنها فکر ما را درگیر مسائل پوچ می کند و هیچ سود دیگری برایمان ندارد، به این سوداگران مجال رشد و ارائه نرم افزارهای فریبکارانه تر می دهیم.
  1. از شما عزیزان می خواهیم که در صورت مشاهده این موارد، به پلیس فتا گزارش دهید تا از تمامی دست اندر کاران تولید، تبلیغ و فروش این نوع محصولات، با طرح شکایت حتی بصورت شفاهی، این خوان گسترانیده شده توسط بیفکران برچیده شود.

 

همینک به ما بپیوندید :

 

 

 






تاریخ : شنبه 94/11/10 | 8:41 عصر | نویسنده : Mohammad | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • سه میل