سفارش تبلیغ
صبا ویژن

افرادی که تاکنون صاحب یک گوشی ویندوزموبایل، آی او اس یا پلت فرم‌های دیگری به جز اندروید بوده‌اند آشنایی چندانی با بهترین اپلیکیشن های این پلت فرم ندارند. در این پست شما را با مهمترین موضوعات اندروید و بهترین گزینه های موجود برای هر موضوع آشنا خواهیم کرد. با بخش اول این مقاله در کافه دوستی  همراه باشید.

 

 

در ادامه با کافه دوستی همراه باشید.

اندروید، آی‌او‌اس و ویندوزموبایل سه پلت‌فرم محبوب دنیای موبایل هستند که بیشترین سهم را در بین گوشی‌های موبایل به خود اختصاص داده‌اند. هر کدام از این سه پلت‌فرم ویژگی‌ها و معایب خاص خودش را دارد و ممکن است که کاربران به هر دلیلی، تصمیم مهاجرت به پلت‌فرم دیگر را داشته باشند. اگر شما از افرادی هستید که تا به امروز، تنها از گوشی آیفون یا ویندوزموبایل استفاده کرده‌اید یا حتی تا به حال دارای گوشی هوشمندی نبوده‌اید و برای اولین بار قصد خرید یا استفاده از یک گوشی اندرویدی را دارید، مسلما در انتخاب یا پیدا کردن اپلیکیشن‌های مورد نیاز به مشکل خواهید خورد. چرا که وجود صدها هزار اپلیکیشن مختلف برای اندروید، جدا از تمام ویژگی‌های مثبت، یک نکته‌ی منفی نیز دارد و آن سردرگم کردن کاربران در انتخاب یک اپلیکیشن واحد برای گوشی خود است. برای مثال در حال حاضر ده‌ها نوع مرورگر برای اندروید تولید شده است که کاربران تازه کار را در انتخاب درست بین آن‌ها به شک می‌اندازد. در این پست، لیستی از موضوعات مهم و مورد نیاز اندروید را به شما معرفی خواهیم کرد و در هر زمینه نیز، 3 اپلیکیشن برتر را برای دانلود قرار خواهیم داد. از آنجایی که پرداختن به هر 3 گزینه حجم مطلب را بسیار سنگین و طولانی می‌کرد در هر مورد 1 اپلیکیشن را که از نگاه نگارنده بهترین گزینه‌ی موجود است معرفی کرده‌ایم و 2 اپلیکیشن برتر دیگر را نیز تنها به ذکر نام آن‌ها بسنده کردیم‌ . بدیهی است که انتخاب بهترین گزینه برای یک اپلیکیشن (برای مثال مرورگر) امری سلیقه‌ای خواهد بود و ممکن است هر کاربر نظر متفاوتی در اینباره داشته باشد. با این حال این لیست، برای داشتن یک شروع حرفه‌ای به شما کمک شایانی خواهد کرد.

 

توجه: برای دانلود هر اپلیکیشن کافیست تا روی تیتر و نام آن در ابتدای هر بخش کلیک کنید.

 

لانچر - Apex Launcher

 

 

Apex، لانچری است که در عین‌آن که محیطی سبک و بسیار روان را در اختیار شما قرار می‌دهد، انبوهی از امکانات و شخصی‌سازی‌های مختلف را نیز برای شما فراهم می‌کند. این لانچر از تم‌های مختلف و بسیار زیادی پشتیبانی می‌کند که با استفاده از هر کدام از آن‌ها، می‌توانید فونت، آیکون‌ها و تصویر‌زمینه‌ی گوشی خود را تغییر دهید. با چشم‌پوشی از چند مورد خاص، تقریبا تمام تم‌های موجود از لانچر Apex پشتیبانی می‌کنند که این امر باعث شده تا صد‌ها تم مختلف برای این لانچر محبوب به وجود بیاید. از امکانات خوب Apex که آن را به یک لانچر کامل تبدیل کرده است، می‌توان به امکان مخفی‌سازی آیکن‌های اضافی، پوشه‌بندی آیتم‌های دلخواه، ترتیب چیدمان آیکون‌ها در چند حالت مختلف از جمله حالت انتخابی و امکان تهیه‌ی فایل پشتیبان از تنظیمات انجام شده در آن اشاره کرد. امکان تعریف ژست‌های حرکتی نیز ویژگی بسیار جالبی است که Apex را بیش از پیش به یک نرم‌افزار بدون نقص تبدیل کرده است. در این امکان شما می‌توانید مشخص کنید که وقتی در صفحه‌ی اصلی گوشی خود قرار دارید و انگشت خود را از مرکز صفحه به سمت‌های مختلف می‌کشید، کارهای خاصی که از قبل مشخص کرده‌اید انجام شود. برای مثال شما می‌توانید مشخص کنید که با کشیدن انگشت خود به سمت پایین، Notification Bar باز شود یا با کشیدن انگشت به سمت بالا، اپلیکیشن‌های در حال اجرا نمایش داده شوند. این لانچر روی ضعیف‌ترین گوشی‌های موجود در بازار که به لطف رام‌های سفارشی، از اندروید 4 بهره‌مند هستند نیز به شدت روان اجرا می‌شود و به عقیده‌ی بسیاری از کاربران حتی از لانچر اصلی که شرکت‌های تولید‌کننده روی گوشی‌های خود قرار می‌دهند سریع‌تر، و زیبا‌تر است.

دو مورد دیگر از بهترین لانچرهای اندروید: Nova Laucnher و Buzz Laucnher

 

مدیریت فایل ها Solid Explore

 

 

تاکنون در زومیت به معرفی چند فایل منیجر مختلف که از طراحی متریال بهره مند بوده اند پرداخته‌ایم. با این حال می‌توان بدون هیچ اغراقی Solid Explore را بهترین عنوان در این زمینه نامید چراکه تنها یک بار تجربه‌ی کار با آن کافیست تا به ایده‌آل بودن المان‌های متریال پی ببرید. ضمن آنکه در بین تمام اپلیکیشن‌های فایل منیجر که با طراحی متریال تولید شده‌اند، Solid Explore تنها اپلیکیشنی است که از قبل، جزو اپلیکیشن‌های شناخته شده بود. در صورتی که از علاقه‌مندان به طراحی جدید گوگل یا همان متریال دیزاین هستید، این اپلیکیشن، می‌تواند یکی از بهترین و البته نزدیک‌ترین تجربه‌ها را در کار با این متد طراحی برای شما به ارمغان بیاورد. خوشبختانه Solid Explore از دو پنل جداگانه برخوردار است که مدیریت فایل‌ها را بسیار سریع‌تر و آسان‌تر خواهد کرد و با پشتیبانی از فرمت‌های فشرده ای نظیر Zip,RAR,7z و... یک ابزار کامل را برای مدیریت فایل‌هایتان در اختیار شما قرار می‌دهد. علاقه‌مندان به امور شخصی‌سازی نیز می‌توانند با انجام تغییرات دلخواه در آیکن‌ها، رنگ بندی و... رابط کاربری آن را به شکل دلخواه تغییر دهید.

دو مورد دیگر از بهترین فایل منیجرهای اندروید: ES File Explorer و Total Commander

 

مدیریت پیامک ها - Google Messenger

 

 

بعد از معرفی رسمی‌اندروید آب‌نبات‌چوبی، یکی از اولین اپلیکیشن‌هایی که از این نسخه‌ی جدید‌ اندروید به بیرون درز کرد اپلیکیشن پیام‌رسان این سیستم‌عامل بود که با تزئین شدن به طراجی بی‌‌نظیر متریال، یک پیام‌رسان شیک و سبک را به ارمغان آورده بود. مدتی بعد نیز گوگل به طور رسمی این اپلیکیشن را برای‌اندروید‌های پایین‌تر از نسخه‌ی 5 منتشر کرد. ظاهر و امکانات این اپلیکیشن به قدری مورد تحسین بود که در مدت زمان بسیار کمی موفق به کسب میلیون‌ها دانلود در پلی‌استور گوگل شد و هم اکنون نیز ممکن است در گوشی بسیاری از دوستان خود این اپلیکیشن را مشاهده کنید. وجود رنگ‌های متریال، افکت‌های انیمیشنی‌اندروید آب‌نبات‌چوبی، محیط فوق‌العاده روان و سبک و وجود بلک‌لیست داخلی در خود این اپلیکیشن از ویژگی‌هایی هستند که Google Messenger را به یک پیام‌رسان‌ ایده‌آل تبدیل کرده‌اند.

دو مورد دیگر از بهترین پیام رسان های اندروید: Textra و Handcent

 

یادداشت برداری - Gnote

 

 

یکی از عمده‌ ضعف‌های اپلیکیشن‌های یادداشت‌برداری در ‌نبود امکان تهیه‌ی فایل پشتیبان از یادداشت‌های ذخیره‌ شده‌ است. اگر هم این امکان وجود داشته باشد، تنها با همان نرم‌افزار قابل بازیابی است. برای مثال اگر روزی شما تصمیم گرفتید تا تمامی‌ یادداشت‌های داخل موبایلتان را به‌ کامپیوتر منتقل کنید، راهی به‌جز آنکه ‌نوبت به‌ نوبت یادداشت‌ها را کپی کرده ‌و با روش‌های پیچیده ‌به ‌کامپیوتر منتقل کنید وجود نداشت‌. به‌همین منظور نرم‌افزارهای مختلفی از جمله‌ Gnote و Evernote منتشر شدند که ‌امکان همگام‌سازی یادداشت‌های ذخیره‌ شده‌ با ایمیل شما را مهیا می‌کنند. به این معنا که‌ شما با کلیک بر روی گزینه‌ Sync تمامی ‌یادداشت‌های خود را به‌ ایمیل یا اکانت کاربری خود در وب‌سایت آن برنامه‌ منتقل می‌کنید و به‌ راحتی می‌توانید از طریق مرورگر به‌ تمامی ‌یادداشت‌ها دسترسی داشته ‌و به ‌استفاده ‌از آن‌ها بپردازید. هر دو نرم‌افزار از قوی ترین نرم‌افزار‌های یادداشت برداری به شمار می‌روند، اما دلیل آنکه‌ امروز در زومیت Gnote را به ‌شما معرفی می‌کنیم وجود برخی محدودیت‌ها و پیچیدگی‌ها است که‌ بر خلاف Gnote، اپلیکیشن Evernote خالی از آن‌ها نیست. برای مثال تنها ویژگی‌های نسخه‌ی پولی نرم‌افزار Gnote نسبت به‌ نسخه‌ رایگان آن، قالب گرافیکی مشکی رنگ و یک ویجت از لیست یادداشت‌ها است. در حالی که ‌نسخه‌ی رایگان Evenote محدودیت حجم یادداشت‌ها را دارد (60مگابایت) و برای استفاده‌ی بهینه ‌از آن حتما باید به ‌اینترنت متصل بود.

دو مورد دیگر از بهترین یادداشت برداری های اندروید: Evernote و Colornote

 

مدیریت دانلودها - ADM

 

 

Advanced Download Manager که با نام خلاصه‌ی ADM شناخته می‌شود یک اپلیکیشن مدیریت دانلود است که شاید کمتر کسی باشد که از آن به عنوان بهترین اپلیکیشن مدیریت دانلود یاد نکند. مانند دیگر موضوعات، برای این موضوع نیز اپلیکیشن‌های بسیاری ساخته شد اما همان‌طور که هیچ دانلود‌منیجری نتوانست جای IDM را در کامپیوتر بگیرد، ADM نیز به یکه‌تاز مدیریت دانلود در گوشی‌های موبایل تبدیل شده است که با توجه به انبوه امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد، یک اپلیکیشن کامل و بی‌نقص به شمار می‌رود. یکی از ویژگی‌های مهم این اپلیکیشن وجود پنجره‌ی پاپ‌آپ برای دانلودها است به این صورت که اگر در مرورگر موبایل خود روی لینک دانلودی کلیک کنید، یک پنجره‌ی کوچک روی مرورگر شما باز می‌شود و علاوه بر نمایش اطلاعاتی همچون حجم فایل، به شما دو انتخاب می‌دهد. انتخاب اول شروع دانلود فایل مورد نظر است و انتخاب دوم اضافه کردن این فایل به لیست دانلود. درواقع شما می‌توانید فایل‌های مورد علاقه‌تان را به جای دانلود در همان لحظه، به لیست خود اضافه کنید تا در ساعات دیگری به دانلود آن‌ها بپردازید. برای مثال وقتی با اینترنت سیم‌کارت مشغول به گشت‌و‌گذار در وب هستید و به فایل جالبی برخورد می‌کنید، آن را ذخیره می‌کنید و در زمانی دیگر که به اینترنت WIFI دسترسی داشتید، به دانلود آن می‌پردازید.

ADM نیز مانند دانلود‌منیجر محبوب IMD، از دانلود تکه‌ای فایل‌ها بهره می‌برد به این صورت که فایل دانلودی را به 8 قسمت تبدیل می‌کند و به طور همزمان به دانلود هر کدام از آن‌ها می‌پردازد که این امر تاثیر بسیاری در افزایش سرعت دانلود دارد. پشتیبانی از قابلیت Resume، محیط کاربرپسند و ساده، دسترسی به تمام امکانات بدون پیچیدگی‌های بی‌مورد و سبک بودن آن از مواردی هستند که در محبوبیت ADM نقش مهمی را ایفا کرده‌اند.

دو مورد دیگر از بهترین دانلودمنیجرهای اندروید: Download Manager و Turbo Download Manager

 

مرورگر وب - Google Chrome

 

 

درست مانند کامپیوتر، در گوشی‌های موبایل نیز رقابت اصلی در مرورگرها، بین Chrome و Firefox است که با توجه به بازخورد این دو مرورگر در بین کاربران، می‌توان Chrome را مرورگر برتری دانست که در عین‌ آن که تمام امکانات فایرفاکس را دارا است، محیطی سبک و روان را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد و برخلاف فایرفاکس، روی گوشی‌های ضعیف‌تر نیز به راحتی قابل اجرا خواهد بود. این مرورگر علاوه بر پشتیبانی از افزونه‌های مختلف، قابلیت همگام‌سازی با نسخه‌ی کامپیوتری خود را نیز دارد که به لطف آن می‌توانید بوک‌مارک‌ها و دیگر اطلاعات خود را، همیشه و همه‌جا در دسترس داشته باشید.

دو مورد دیگر از بهترین مرورگرهای اندروید: Firefox و Opera

 

دیکشنری - Fastdic

 

 

در حال حاضر در دنیای اطراف چند زبان از اهمیت بسیار بالاتری نسبت به دیگر زبان‌ها برخوردارند که در میان آن‌ها می‌توان زبان انگلیسی را مهمترین دانست. طبیعتا یادگیری زبان خارجه، چه به دلیل سختی و چه به دلیل عدم علاقه‌ی بسیاری از افراد به آن‌ها به امری بسیار دشوار تبدیل شده است. معمولا افراد علاقه‌ی چندانی به یادگیری زبان‌ از خود نشان نمی‌دهند اما در هر صورت زندگی در عصر ارتباطات بدون امکان برقراری ارتباط با افراد یا متن‌های خارجی ممکن نخواهد بود و اگر هم علاقه‌ی خاصی به یادگیری زبان‌های انگلیسی ندارید "باید" توسط ابزارهای جانبی قادر به درک جملات یا دیالوگ‌ها باشید تا بتوانید نهایت استفاده را از دنیای مجازی اینترنت، و دنیای واقعیت ببرید. اگر اهل سفر هستید هم که قطعا می‌دانید بلد بودن زبان انگلیسی تا چه میزان می‌تواند کارساز باشد و از همین رو همراه داشتن ابزاری که عدم آگاهی شما از دانش زبان انگلیسی را جبران کند بسیار ضروری خواهد بود. Fastdic یکی از قدیمی‌ترین دیکشنری‌های موجود برای زبان فارسی و انگلیسی است که برای هر سه پلت‌فرم اندروید، آی‌او‌اس و ویندوزموبایل منتشر شده است و به کمک آن می‌توانید بیش از 200 هزار لغت مختلف را از انگلیسی به فارسی و بالعکس تبدیل کنید. این اپلیکیشن که توسط یک برنامه نویس ایرانی ساخته شده است به طور رایگان قابل استفاده خواهد بود و در سال‌های فعالیت خود نیز بارها مورد تقدیر جشنواره‌های مختلف قرار گرفته است.

دو مورد دیگر از بهترین دیشکنری های اندروید: Screen Translator و Google Translate

 

ضبط فیلم یا عکس از صفحه نمایش - SCR Recorder

 

 

احتمالا برایتان پیش آمده است که یکی از دوستان روش انجام کاری را در گوشی اندرویدی خود نمیدانسته و برای حل مشکل خود با شما تماس گرفته باشد. گاهی برای بعضی از موضوعات، وجود آن فرد در کنار شما امری ضروری است و یاد دادن روش انجام آن کار از پشت تلفن امری غیر‌ممکن خواهد بود. در این مواقع بهترین راه برای آموزش‌های از راه دور، همان‌طور که در سایت‌های آموزشی شاهد آن هستید، ضبط تصویر و ارسال آن برای شخص مقابل است که SCR Screen Recorder این وظیفه را به خوبی برای شما انجام می‌دهد و با تهیه‌ی ویدئویی با کیفیت از تمام جزئیاتی که در گوشی شما در حال رخ دادن است، یک فایل کامل برای آموزش موضوع‌های مختلف در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

دو مورد دیگر از بهترین ضبط کننده های اندروید: Screen"it و Reccreen Recorder

 

مدیریت فایل فشرده - ZArchiver

 

 

مبحث باز کردن فایل‌های فشرده در اندروید کمی با دیگر پلت‌فرم‌ها متفاوت بوده و به دلیل عدم وجود محدودیت‌های مشابه، نه تنها چندین اپلیکیشن عالی برای این کار وجود دارد، بلکه اکثر این اپلیکیشن‌ها امکان باز کردن فایل‌های رمزدار را بدون توجه به فرمت Zip یا RAR نیز دارند. ZArchiver یکی از بهترین اپلیکیشن‌ها در این زمینه برای اندروید است که با توجه به امکانات ارائه شده در آن، می‌توان نصب بودن آن را روی هر گوشی اندرویدی ضروری دانست. با نصب داشتن ZArchiver کاملا از کامپیوتر بی‌نیاز خواهید بود چرا که هر امکانی که در کامپیوتر و در نرم‌افزار WinRAR وجود دارد در ZArchiver نیز قابل دسترس است. ساخت فایل‌هایی نظیر : 7z (7zip), zip, bzip2 (bz2), gzip (gz), XZ, ta و همچنین امکان استخراج فایل‌های فشرده با فرمت‌های 7z (7zip), zip, rar, bzip2, gzip, XZ, iso, tar, arj, cab, LZH, LZMA, xar, tgz, tbz, Z, deb, rpm از ویژگی‌هایی هستند که ZArchiver را به اپلیکیشنی محبوب برای کاربران تبدیل کرده است. در ZArchiver امکان باز کردن فایل‌های فشرده تکه‌ای نیز برای تمامی فرمت‌ها وجود دارد و می‌توانید فایل‌های حجیم را نیز به صورت تکه‌ای با فرمت 7z تبدیل کنید.

دو مورد دیگر از بهترین استخراج کننده های اندروید: RAR for Android و File Expert

 

اتصال گوشی به کامپیوتر - AirDroid

 

 

AirDroid یکی از قوی‌ترین اپلیکیشن‌ها برای برقراری اتصال بی‌سیم بین موبایل و کامپیوتر است که از طریق مودم وای‌فای، بدون نیاز به کابل و با سرعت ده‌ها برابر بلوتوث، قادر به انتقال فایل‌های شما بین دو دستگاه خواهد بود. بارها پیش آمده است که بعد از دانلود یک آهنگ، ویدئو یا اپلیکیشن، قصد انتقال آن را به گوشی یا کامپیوتر داشته باشیم. به کمک اپلیکیشن Aidroid از این پس بدون نیاز به کابل USB، قادر خواهید بود تا در عرض چند ثانیه و تنها به کمک یک آی پی، گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید و فایل مورد نظر را به گوشی (یا بالعکس) منتقل کنید.

دو مورد دیگر از بهترین اپلیکیشن های اتصال گوشی به کامپیوتر در اندروید: Droid Over Wifi و Web PC Suite

 

ارسال فایل از طریق وای فای - Zapya

 

 

Zapya یکی از نخستین اپلیکیشن‌هایی است که در زمینه‌ی ارسال فایل از طریق wifi ارائه شده و به همین دلیل بیشترین تعداد کاربران را نیز شامل می‌شود. این اپلیکیشن همان‌طور که گفته شد به دلیل اینکه در رده اولین اپلیکیشن‌ها در این زمینه است و نیز بروزرسانی‌های مرتب و ظاهر کاربرپسند آن، به یکی از محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین اپلیکیشن‌ها برای انتقال فایل از طریق Wifi تبدیل شده است. در کنار امکان ارسال هر فایلی که در گوشی وجود دارد،  امکان بازی‌های دو نفره را نیز فراهم می‌کند. تصور کنید که Flappy Bird را از طریق Wifi با دوست خود به صورت دو نفره انجام می‌دهید. لذت رکوردشکنی و رقابت دو نفره در بازی Flappy Bird بسیار هیجان‌انگیز است.

بعد از نصب آن، گزینه‌ی Create a Group را انتخاب کنید. سپس در گوشی مقابل گزینه‌ی Search for a Group را بزنید تا گوشی دیگر را پیدا کند و بعد از نمایش نام گوشی، آن را انتخاب کنید. حال گوشی‌ شما و دوستتان به هم متصل شده است. کافی است روی هر فایل یا برنامه‌ای که می‌خواهید اشاره و گزینه Send را انتخاب کنید. فایل شما با سرعت چندین مگابایت در ثانیه منتقل خواهد شد. این اپلیکیشن از کلاینت ویندوزی نیز بهره می‌برد که یکی دیگر از ویژگی‌های خوب آن به حساب می‌آید و شما می‌توانید با استفاده از آن به انتقال اطلاعات مابین گوشی و کامپیوتر خود نیز بپردازید. قابلیت انتقال همه نوع فایل از طریق درگاه وایرلس، سرعت انتقال 2 مگابایت بر ثانیه، ظاهر بسیار شیک و سبک و حجم کم 2 مگابایت برای ارسال به گوشی‌های دوستانتان و استفاده از نرم‌افزار از ویژگی‌های این اپلیکیشن است.

دو مورد دیگر از بهترین اپلیکیشن های ارسال فایل از طریق وای فای در اندروید: ShareIT و Super Beam






تاریخ : سه شنبه 95/4/22 | 6:15 عصر | نویسنده : Mohammad | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • سه میل